<progress id="duxal"><blockquote id="duxal"><rp id="duxal"></rp></blockquote></progress>
    <acronym id="duxal"><blockquote id="duxal"></blockquote></acronym><small id="duxal"><blockquote id="duxal"><rp id="duxal"></rp></blockquote></small><optgroup id="duxal"><li id="duxal"></li></optgroup>

      手機APP下載

      您現在的位置: 首頁 > 專業八級 > 專八題庫 > 專八真題 > 正文

      2017年3月英語專業八級考試真題參考答案

      來源:可可英語 編輯:alice ?  VIP免費外教試聽課 |  可可官方微信:ikekenet

      PartⅠLISTENING COMPREHENSION
      SECTION A MINI-LECTURE
      1. signing
      2. primary
      3. literacy
      4. different but complementary
      5. settling/resolving
      6. many social contexts
      7. characteristics/features
      8. reaction
      9. distance
      10. emotion
      11. deliberate
      12. intimacy and immediacy
      13. continuum
      14. degrees of interactivity
      15. the usage
      SECTION B INTERVIEW
      1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
      答案:B. Disheartening.
      2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
      答案:A. 200.
      3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
      答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
      4. Why do health workers need case management protocol training?
      答案:B. They can open up more treatment units.
      5. What does this interview mainly talk about?
      答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
      6. What is Tom's main role in his new position?
      答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
      7. According to Tom, what does innovation require of people?
      答案:B. Being brave and willing to take a risk
      8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
      答案:B. Aiming at a consumer level.
      9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
      答案:D. Examining the future carefully.
      10. Which of the following might Tom work for?
      答案:A. A media agency.

      重點單詞   查看全部解釋    
      comparable ['kɔmpərəbl]

      想一想再看

      adj. 可比較的,比得上的

      聯想記憶
      innovation [.inəu'veiʃən]

      想一想再看

      n. 創新,革新

      聯想記憶
      characteristics [,kærəktə'ristiks]

      想一想再看

      n. 特性,特征;特質;特色(characteristi

       
      shift [ʃift]

      想一想再看

      n. 交換,變化,移動,接班者
      v. 更替,移

       
      intimacy ['intiməsi]

      想一想再看

      n. 親密,隱私

      聯想記憶
      duration [dju'reiʃən]

      想一想再看

      n. 持續時間,期間

      聯想記憶
      current ['kʌrənt]

      想一想再看

      n. (水、氣、電)流,趨勢
      adj. 流通的

      聯想記憶
      broaden ['brɔ:dn]

      想一想再看

      v. 變寬,伸廣

      聯想記憶
      brilliant ['briljənt]

      想一想再看

      adj. 卓越的,光輝的,燦爛的
      n. 寶石

      聯想記憶
      summarize ['sʌməraiz]

      想一想再看

      v. 概述,摘要而言

      聯想記憶
      ?

      新東方專業八級Tem8網絡課程:試聽更多Tem8網絡課程>>

      關鍵字: 專八 真題 答案 2017

      發布評論我來說2句

        可可英語官方微信(微信號:ikekenet)

        每天向大家推送短小精悍的英語學習資料.

        添加方式1.掃描上方可可官方微信二維碼。
        添加方式2.搜索微信號ikekenet添加即可。
        亚洲在线成色综合网站